Dnevni horoskop za 25. 4. 2019.

Autor:

Evo kako su vam zvijezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za 25. 4. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Kreativni ste i imate dosta ideja. Bilo bi lijepo da se potrudite malo više u vezi. Atmosfera na poslu je dobra i očekuje Vas napredak.

Bik

Posvetite više pažnje partneru. Vrijeme je za porodicu i prijatelje, provedite više vremena sa njima. Vrijedni ste i ambiciozni i to ce se cijeniti.

Blizanci

Mogući su iznenadni troškovi. Dobar je dan za saradnju sa drugima. Komunikativniji ste nego inače.

Rak

Ne zapostavljajte partnera zato što se brinete oko posla. Ne miješajte privatni život i posao. Odmarajte se popodne.

Lav

Posvetite više vremena partneru, nemojte biti toliko usmjereni na sebe. Bitno je da i Vama i njemu bude lijepo. Pomalo ste napeti zbog previše obaveza.

Djevica

Imate želju da se više družite i veoma ste pričljivi. Ljubomorne scene izbjegavajte jer možete da napravite veliki problem u vezi. Moguć je kraći put.

Vaga

Ne treba da se opterećujete nekim stvarima koje ne možete sad da rešite. Nemate dovoljno volje za rad, ali niste ni motivisani jer nemate postavljene ciljeve za danas. Potrebne su Vam nove kolege da biste bili efikasniji.

Škorpija

Imate previše obaveza, a to može da pokvari odnos sa partnerom. Danas ćete imati buran dan, ali dajte sve od sebe da sve uradite detaljno. Fokusirajte se.

Strijelac

Isplanirajte danas šta ćete raditi za praznike. Posvetite više vremena porodici. Moguće je neko putovanje i  poznanstvo na putu. 

Jarac

Veoma ste emotivni, naročito kad je riječ o ljubavi. Ne shvatajte svaku kritiku previše lično. Nemojte previše da verujete drugima, jer nemaju svi dobre namjere.

Vodolija

Lakše Vam je da danas prepustite veći dio obaveza drugima jer niste orni za rad. Saradnici mogu biti prilično ambiciozni, a na Vama je da li želite i možete da ispratite te zahtjeve. Budite vredniji. 

Ribe

Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza, to može prilično loše da utiče na vas dvoje. Budite pažljivi u raspravama da ne bi došlo do još većih nesuglasica. Moguć je povećan stres. Provedite vrijeme u prirodi jer će Vam to prijati.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti