Ceca je zabranjena u Hrvatskoj, a Anastasija?

Autor:

Novopečena pevačica Anastasija Ražnatović o hrvatskim fanovima i ponudama da nastupa u klubovima.

0
A- A A+

Muzička karijera Anastasije Ražnatović nedavno je bila tema u hrvatskom dnevniku, gde je prolaznicima puštana njena pesma. Reakcije su bile "školske" - pozitivna, negativna i neutralna, a Ražnatovićeva je za "Ekskluziv" pričala o tome da li će nastupati u Hrvatskoj, ili bilo gde!

"Postoje ljudi i u Srbiji koji me vole, i koji me ne vole, to je nešto što je apsolutno van moje kontrole. Ja sam tu zbog onih koji me podržavaju i vole, oni su mi vetar u leđa. Drago mi je što ih ima i u Hrvatskoj, ja sve jednako volim i poštujem," rekla je ona.

Anastasija u Jutarnjem!

Na pitanje da li bi nastupala u Hrvatskoj, daje odgovor iz dva dela.

"Moj dogovor sa mamom, i saradnicima, je takav da neću nastupati nigde dok ne objavim ceo album. Imam tek dve pesme, i bezveze mi je da nastupam samo sa dve. Tu inače nema pravila, možete vi da krenete sa nastupima kada god hoćete, ali mislim da je za mene najbolje ovako. Kada objavim ceo album, sigurno ću nastupati po klubovima," rekla je ona. A da li će to biti i klubovi u Hrvatskoj, gde je njena majka Ceca zabranjena...

Ko pošalje polni organ i misli da će da mu prođe?!

"Nije to sve do mene, naravno. Prvenstveno, kada su nastupi u pitanju, ja ću uvek gledati da usrećim svoje fanove i pružim im super provod, ali veliku ulogu igra i bezbednost, sve zavisi od toga," rekla je ona.

Anastasija je ponovila da pomno sluša mamine savete, kada je karijera u pitanju.

"Ne mislim da postoji bolja osoba koja bi mi udelila savet, jer je ona neprikosnovena na sceni, i nakon svih ovih godina. Bila bih luda da je ne slušam," rekla je ona.

Sve vijesti