"Dva sata emocije i za*********!"

Autor:

Bend Hladno pivo ove godine je obeležio 30 godina rada brojnim nastupima u regionu i inostranstvu, a sada i jednom "pripovetkom".

"Dva sata emocije i za*********!" Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Hladno pivo je pripremio izdanje koje na najbolji način prenosi atmosferu, ali i neverovatnu energiju koju momci dele sa svojom publikom na koncertima.

Danas je objavljeno dvostruko DVD i Blu-ray izdanje "30 godina Greatest Hits Live", na kome se nalazi snimak njihovog velikog koncerta održanog ove godine u zagrebačkom Domu sportova.

Najnoviji video za pesmu "Jednim osmijehom", sa kultnog albuma "Šamar", odabran je kao savršena najava ovog izdanja na kome se nalaze 32 hita kao što su: "Samo za taj osjećaj", "Nije sve tako sivo", "Ezoterija", "Pitala si me", "Zimmer Frei"  i "Politika".

Srpsko-hrvatski odgovor na mržnju!

Ova snimka je u stvari audio-vizualna pripovijetka o grupici ljudi i njihovim poklonicima, pripovijetka stisnuta u dva i kusur sata energije, emocija, zajebancije i guštanja. Nemoguće je prenijeti cijelu atmosferu s koncerta na ekran i zvučnike, no mi mislimo da nam je to dijelom uspjelo, napisao je Zoki Subošić u predgovoru za knjižicu izdanja.

Bend ne želi ovde da se zaustavi, već nastavljaju da vredno rade na novim pesmama, ali i brojnim nastupima koje za narednu godinu planiraju u Srbiji i regionu.

Sve vijesti