Kako da obrišete nekoga, a da ne sazna

Instagram uveo opciju kojoj se mnogi raduju, evo kako se koristi!

0
A- A A+

Korisnici koji imaju javni profil odavno se žale na činjenicu da ne mogu da uklone pratioce koje više ne žele na svom Instagramu.

Ako imate privatni profil, već neko vrijeme možete da birate da li želite da dozvolite nekoj osobi da nastavi da vas prati, uz pomoć samo par klikova.

Sada je Instagram uveo tu opciju i za javne profile, koje su do sada čak i blokirani korisnici i dalje mogli da razgledaju uz pomoć privatnog pregledača.

Aplikacija je nedavno uvela "Mute", opciju koja vam dozvoljava da nastavite nekoga da pratite, ali da vam ne izlaze njegovi postovi, a sada vam daje više kontrole nad time ko gleda vaš sadržaj na toj mreži.

Ako imate Android uređaj, jednostavno uđite u svoj spisak pratilaca, desno od njihovih imena vidjećete tri vertikalne tačkice. Kliknite tu, i biće vam ponuđena opcija da tog pratioca uklonite.

Za sada, Instagram ovu opciju još uvijek nije uveo za iOS, ali se to očekuje u narednom periodu.

"The Verge" podvlači da ta osoba neće biti ni na koji način obaviještena da ste je uklonili sa svog spiska pratilaca.

Ako imate javni profil, da li će vam ovo biti korisno? Šta biste još voljeli da Instagram uvede?

Tagovi:
Sve vijesti