NFL igrač namjestio bivšoj brutalne batine?!

Autor:

Igrač Bafalo Bilsa na meti optužbi bivše djevojke koja se oporavlja u bolnici!

Deliša Kordon opljačkana je i pretučena u svojoj kući u Džordžiji, i za taj napad krivi bivšeg partnera, NFL zvezdu Lešona Mekoja.

Kordonovu je iz sna probudio maskirani pljačkaš, koji ju je pretukao najprije pesnicama, a zatim je udarao pištoljem. Iz kuće je odnio gomilu vrednog nakita, ali Deliša kaže da je "tačno znao šta traži".

Ona je angažovala advokaticu i saopštila da je pljačkaš, koji još uvijek nije uhvaćen, tačno zahtijevao određene komade nakita koje je dobila od Lešona, sa kojim je u vezi od 2016, ali čas raskidaju, čas se mire.

"U pitanju su komadi nakita koje je Mekoj zahtijevao nazad, iako ih je poklonio Deliši tokom veze. Takođe, provalnik je u kuću ušao bez ikakvih tragova, što ukazuje na to da je bio upućen u konkretne detalje vezane za sigurnosni sistem i alarm," saopštila je ona.

Deliša je zadobila povrede ručnih zglobova, ali i brojne povrede po licu jer ju je napadač udarao pištoljem. Ona je objavila i slike iz bolničke postelje, na kojima joj je lice naduveno i obliveno krvlju.

Odvojeno su na Instagramu objavljene i optužbe na račun sportiste, za navodno fizičko kažnjavanje djeteta, surovost prema životinjama i uzimanje steroida. Bilsi istražuju ove navode.

Kordonova dalje podseća da Mekoj ima "podužu istoriju" angažovanja ljudi da obavljaju njegove prljave poslove, pa je tako u junu ove godine angažovao nekoliko muškaraca da je prinudno isele iz kuće.

NFL igrač je kratko saopštio da sa pljačkom i prebijanjem nema ništa, i da su optužbe protiv njega "izmišljotine". Dodao je i da sa Kordonovom već mjesecima nije u kontaktu.

Izvor: YouTube/ESPN

Sve vijesti