Evo ko je defilovao na dvije čarobne obale! (FOTO)

Autor:

U Baru i ovog ljeta održan samit ljubitelja oldtajmera sa prostora bivše Jugoslavije.

Evo ko je defilovao na dvije čarobne obale! (FOTO) Foto: MONDO/Mladen Stojović

Tačno 65 vremešnih ljepotana na četiri točka u savršenoj formi učestvovalo je na 2. Internacionalnom oldtimer susretu u Baru u okviru kojeg su fanovi i vlasnici automobila starijih od 40 godina uživali u uličnom defileu, „reliju Između dvije čarobne obale“ i druženju na Jadranskoj ali i Skadarskoj obali grada pod Rumijom.

Izvor: YouTube/Mladen StojovićOdlukom stručnog žirija za najljepši automobil na smotri izabran je Mercedes 280s u vlasništvu Zdenka Kratofila iz Virovitice, dok je publika svoj glas dala BMW Izeti Dragana Lakovića iz Podgorice.

FOTOGALERIJA:Uz ova dva, dodijeljena su i  priznanja za vlasnika oldtajmera koji je prešao najveću kilometražu da bi stigao na smotru (Vilijam Krt iz Adria classic Kopet kluba koji je prešao preko 800 kilometara), automobilu sa najvećom kubikažom (Enriko Sforza) i Mini klubu Srbija kao timu sa najviše vozila učesnika.

Laureati su imali žestoku konkurenciju o čemu se najbolje možete uvjeriti u našim fotogalerijama.

FOTOGALERIJA


U okviru dvodnevnog druženja vlasnika i fanova oldtajmera, u za potrebe smotre zatvorenoj Ulici Vladimira Rolovića u centru Bara, održan je i koncert grupe Toć i beogradskog sastava Irie FM.

Izvor: YouTubeHepening koji pretenduje da postane jedna od najatraktivnijih turističkih manifestacija pod Rumijom, i ove sezone uspješno je organizovao Oldtimer klub Bar. Da je ova smotra značajno podigla ugled u svijetu ljubitelja oldtajmera u regionu, pored učešća vlasnika starih četvorotočkaša iz svih zemalja bivše Jugoslavije potvrdio je masovan dolazak nekoliko klubova iz regiona.

Tako su na smotri predstavnici klubova ljubitelja mini morisa iz Bara zajednički defilovali ulicama grada i „pozirali“ sa svojim ljubimcima tokom izložbenog dijela manifestacije.

FOTOGALERIJA:Najbrojniji na smotri bili su vlasnici i članovi klubova ljubitelja folskvagenovih oldtajmera koji su ovog puta bili podjeljeni na frakciju ljubitelja „buba“ i golfova.  

FOTOGALERIJA:Najveću pažnju Barana privukao je, ipak, jedan ali reprezentativan predstavnik "nacionalne klase" - policijski fića koji je paradirao i na smotru stigao sa upaljenim rotacionim svjetlima!

FOTOGALERIJA:


Svirka uz rasvjetu sa farova oldtajmera! (VIDEO)

Tagovi:
Sve vijesti