Misica pronađena mrtva (FOTO)

Autor:

Sofi Gradon, pobjednica takmičenja Mis Velike Britanije 2010. godine i učesnica popularnog rijalitija Love Island, pronađena mrtva. Imala je 32 godine

Takmičarka britanskog najpopularnijeg rijalitija Love Island Sofi Gradon, pronađena je mrtva u svom domu, saopštila je policija.

"Sve što možemo da kažemo je da se smrt ne smatra sumnjivom", saopštila je policija Nortambrije i dodala da će o uzrocima smrti govoriti patolog nakon obavljenih analiza.

Mediji prenose da je vijest o tragičnom kraju misice stigla samo nekoliko mjeseci nakon što je otkrila da se bori s depresijom.

Entoni Burdejn izvršio samoubistvo

Sofi je karijeru počela kao manekenka - učestvovala je na takmičenju za mis Njukastla i pobijedila, nakon čega je osvojila i laskavu titulu mis Velike Britanije. Prije dvije godine je učestvovala u rijalitiu Love Island i bila prva takmičarka koja je započela homoseksualnu vezu pred kamerama.

Poslednjih godinu dana je bila u vezi s Aronom Armstrongom, koji joj je na društvenim mrežama nakon tragične vijesti napisao da "nikada neće zaboraviti njen osmijeh i da će je zauvijek voljeti".

Tagovi:
Sve vijesti