Zaslužuje li Podgorica zarđali simbol grada?(FOTO)

Turistička sezona samo što nije počela, a simbol Glavnog grada izgleda gore nego ikad?

Zaslužuje li Podgorica zarđali simbol grada?(FOTO) Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Da nije dovoljno samo isprojektovati i izvesti radove, već je neophodno i održavati mostove i građevine kako bi ih zaštitili od propadanja možemo zaključiti ako pogledamo bilo koju „noviju“ građevinu u Crnoj Gori.

Nego, nekako smo izgleda skloni tome da uživamo u lijepom pogledu jednako koliko i u posmatranju propadanja. Tako sada možemo da primijetimo da od novog, bijelog i lijepog mosta Milenijuma koji se od kako je izgrađen nalazi na svim razglednicama, magnetima i fotografijama Podgorice koje obilaze svijet, postoji samo sjećanje.

U ime redakcije portala MONDO prije par mjeseci pisali smo gradskim službama u nadi da ćemo dobiti odgovore na pitanja kada je poslednji put most obnovljen, šta je potrebno za njegovu obnovu i koliko često je to neophodno odraditi, međutim odgovor nismo dobili.

Pogledajte kakvo je stanje na mostu.

FOTOGALERIJA:

   Ko je odgovoran i ko bi trebao da krene u obnovu mosta za sada možemo jedino da nagađamo. Ono što je za sada očigledno jeste da će turisti ove godine iz Podgorice odnijeti fotografije sa zarđalog mosta.

Sve vijesti