Pružni prelaz Šušanj konačno bezbjedan! (FOTO)

Autor:

Crna tačka crnogorske pruge, pružni prelaz u Ilinu kod barskog naselja Šušanj, danas je dobio najsavremeniju rampu u Evropi!

Pružni prelaz Šušanj konačno bezbjedan! (FOTO) Foto: MONDO

Bezbjednosni sistem koji uključuje rampu, klasičnu i posebnu signalizaciju na putu i kameru predstavlja donaciju hrvatskog proizvođača iz ove oblasti.

 Riječ je o najmodernijoj opremi i signalizaciji čija će primjena omogućiti bezbijedan prelazak pruge u Ilinu, za sve učesnike u saobraćaju.

Na ovaj način kvalitetno je riješen dugogodišnji problem nebezbjednog prelaza koji je već odnio nekoliko ljudskih života.

Čast da svečano otvori bezbjednosni sistem na pružnom prelazu u Ilinu imao je nosilac liste DPS-a Bar, Dušan Raičević, koji je rekao da ne postoje kompromisi kada su u pitanju projekti koji imaju za cilj povećanje bezbjednosti građana.

Svečanom puštanju u rad ovog bezbjednosnog sistema prisustovao je pored predsjednika Opštine Bar dr Zorana Srzentića i predsjednice OO DPS Bar Branke Nikezić,  predstavnika ŽICG Ljubiše Ćurčića, i Ambasador Hrvatske u Crnoj Gori, Veselko Grubišić.

Sve vijesti