Uskoro ćete moći da je držite u ruci!

Autor:

Ne šalimo se…

0
A- A A+

Kim Kardašijan ne prestaje da iznenađuje…

Starleta je do sada napravila svašta - počevši od kućnog snimka, preko linije odeće za decu u saradnji sa suprugom Kanijeom, kolekcije šminke, parfema…

U slučaju da ste zaboravili, ona je nedavno napravila tri note mirisa - Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Oud i Crystal Gardenia Citrus - koji su inspirisani kristalima koje je koristila da bi se opustila i umirila nakon pljačke koju je doživela u Parizu.

Zaradila 10 miliona "na neviđeno"

I tada je za dan i po zaradila 14 miliona dolara od parfema, a ne smemo ni da zamislimo koliko će zaraditi od novog! I čak nije poenta ni u mirisu, već u činjenici da će bočica imati oblik njenog tela.

Dobro ste pročitali - Kim je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira gola, prekrivena samo glinom i objasnila da su to uradili kako bi napravili kalup po kojem će biti urađene bočice za njen parfem.

Dakle, možemo samo da zamislimo koliko će ljudi pohrliti da kupi ovaj parfem, kako bi, barem na ovaj način, imali njeno telo u rukama….

Elem, Kim nije prva koja ljudski oblik tela koristi kao bočicu za parfem - isto je uradio Žan Pol Gotje za mirise Le Classique i Le Mâle devedesetih godina prošlog veka.

Međutim, ne treba zaboraviti da je Kim ove godine imala najviše uspeha u predstavljanju novog parfema, ali i činjenicu da ona od svog tela pravi biznis, i to pod svojim uslovima. I nikad ne znamo šta možemo da očekujemo sledeće...

Sve vijesti