Dnevni horoskop za 25. 4. 2018.

Autor:

Pročitajte današnji horoskop...

Dnevni horoskop za 25. 4. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas ste pomalo napeti. Najradije biste da manje komunicirate sa drugima. Potrebno Vam je da se osamite, da biste bili odmorni.

Bik

Danas možete da očekujete haos na poslu. Bićete pod stresom zbog saradnika. Treba Vam više vremena za odmor i relaksaciju, pa bi bilo dobro da izdvojite vrijeme za to.

Blizanci

Odnosi sa prijateljima nisu baš idealni. Recite šta Vam smeta, ne držite ljutnju u sebi. Okrenite se poslu, tu ćete naći stabilnost i mir.

Rak

Ovo je sjajan dan za Vas. Imate potrebu da ugodite drugima, romantični ste, što nije svojstveno Vama. Uživate u ljubavi. Ako ste slobodni, moguće je neko lijepo poznanstvo sa mlađom osobom.

Lav

Izbjegavajte konflikte sa kolegama. Ne osjećate se baš najbolje, pa bi trebalo da što manje imate kontakte sa drugima. Zadržite probleme za sebe.

Djevica

Danas Vas posao ne zanima u prevelikoj mjeri, već ste okrenuti zabavi. Vidite se sa prijateljima ili provedite vrijeme sa partnerom. Ne zapostavljajte zdravlje.

Vaga

Posvetite više vremena poslu i pazite na detalje. Nemate koncentraciju. Ne opterećujte druge obavezom da moraju da urade nešto umjesto Vas. Budite profesionalni, držite do svog ugleda.

Škorpija

Očekuje Vas uspješan dan, sve Vam ide kako treba. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da odradite. Držite se prioriteta.

Strijelac

Ne želite da pričate o privatnom životu sa drugima. Veoma ste tvrdoglavi, ali imajte u vidu da Vam neka bliska osoba može dati dobar savjet u vezi sa problemima koje imate. Pazite se u saobraćaju.

Jarac

Danas ste odlično raspoloženi. Partner sjajno utiče na Vas, prosto blistate. Ako ste slobodni, danas je sjajan dan za flert. Ovo je dan idelan za romantiku i ljubav.

Vodolija

Nemojte da "brinete tuđe brige", nego gledajte sebe. Potreban je i Vama nekad savjet prijatelja. Nađite više slobodnog vremena za aktivnosti koje volite da radite.

Ribe

Očekujete podršku kolega na poslu. Danas ne treba da donosite odluke brzo, jer možda neće biti dobre. Previše ste impulsivni. Razmislite o svemu pa onda odlučite šta je dobro, a šta ne.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Sve vijesti