PET GODINA iza rešetaka?

Autor:

Glumici Heder Loklir preti zatvorska kazna zbog napada partnera i policajca koji ju je priveo

Heder Loklir uhapšena je početkom meseca pošto je pretukla svog partnera i odgrizla mu deo nosa, i pretila policiji da će otvoriti vatru na njih!

Glumica je odvedena u lisicama, i u međuvremenu smeštena u psihijatrijsku ustanovu.

Dinastija - serija koju smo voleli

Sada je otkriveno da će Heder odgovarati za pet prekršaja, od kojih svaki "vuče" po jednu godinu zatvora, ali i da će joj pištolj kojim je pretila policajcima biti oduzet, kao i da će joj biti zabranjeno posedovanje vatrenog oružja narednih deset godina.

Zamenik javnog tužioca Tomas Danlevi je u izjavi portalu RadarOnline rekao da Heder preti pet godina zatvora, i da će, ukoliko sud tako odluči, biti sprovedena u zatvor pravo iz psihijatrijske ustanove u kojoj se i dalje nalazi na lečenju. Optužbe protiv glumice su napad na partnera, napad na policajca koji je odgovorio na poziv, pretnje vatrenim oružjem, opiranje hapšenju i posedovanje vatrenog oružja bez dozvole.

Zvezde serija "Dinastija" i "Melrouz plejs" proteklih godina imaju sve učestalije probleme sa zakonom. Prošle godine, objavljena je vest da je legendarna glumica Linda Evans, odnosno Kristl Karington iz "Dinastije", koja je bila tetka Semi Džo, uhapšena sa nedozvoljenim supstancama. Njoj je sada 80 godina!

Sve vijesti