Koga briga za dečka?

Ovako lepa pevačica komentariše raskid sa ocem svoga sina.

Pevačica Čeril rekla je da je "baš briga" za raskid sa pevačem Lijamom Pejnom. Par je ove nedelje raskinuo nakon dvogodišnje veze u kojoj je dobio sina.

Pevačica je gostovala u jutarnjem programu britanskog Javnog servisa, gde je pričala o svom novom humanitarnom projektu.

I will be joining Mr. Cowell at his judges houses this weekend

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Voditelj je pitao da li se obazire na priče o raskidu sa Lijamom Pejnom, sa kojim ima sina Bera.

"Baš me briga za to. Nisam ni čitala šta se piše. Fokusirana sam na projekat koji sam pripremala sedam godina, i konačno je tu," rekla je Čeril.

Date night

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Ona je u rodnom Njukaslu otvorila "Cheryl's trust", centar fondacije koja mladim ljudima pomaže da nauče nove veštine i zanate i pronađu posao.

Pejn i Čeril su navodno raskinuli, a britanski tabloidi objavili su detaljan "izveštaj" o tome šta je sve mladom pevaču smetalo kod partnerke.

Pevačica je, inače, proteklih godina nekoliko puta menjala ime. Na početku karijere koristila je svoje devojačko prezime Tvidi. Udajom za fudbalera Ešija Kola, postala je Čeril Kol, a to ime je zadržala i nakon burnog razvoda od njega.

Par godina kasnije, postala je Čeril Fernandez-Versini, i žalila se da su britanski mediji odustali od "praćenja" njenih imena i da je i dalje zovu Čeril Kol.

Kada je i brak sa Francuzom "pukao", Čeril je odlučila da se neko vreme predstavlja samo kao Čeril, bez prezimena.

Sve vijesti