"Žene koje imaju silikone izgledaju odvratno"

Autor:

Starleta odlučila da se vrati prirodnom izgledu. Djevojkama koje imaju silikone poručila: "Odvratno izgledate, vulgarno, baš kao i posao kojim se bavite".

"Žene koje imaju silikone izgledaju odvratno" Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Tamara Đurić

Tamara Đurić izgleda ima kratkoročno pamćenje...

Nakon problema sa silikonima u guzi i rizičnih operacija, starleta je odlučila da se vrati prirodnom izgledu i riješi se implatanata koje je ugradila prije nekoliko godina.

Đurićeva je odlučila da otputuje u inostranstvo gdje će joj vrhunski tim stručnjaka odstraniti filere iz zadnjice zbog kojih je imala ozbiljnih problema.

"Tako je, odlučila sam da se vratim prirodnom izgledu. Hvala bogu pa imam šta da vratim, a da budem lijepa. Iskrena da budem, muka mi je i jezivo je smiješno kada vidim sve te iste djevojke, koje se razlikuju samo po tome kojoj je šta zapalo od seljačke genetike. Kod nekih debeli listovi i zglobovi dobijeni od foklora, a kod drugih podbradak, a kod one treće grupe, nos je kao sjekač za burek. Sve to upakujte u sliku o njima uz primjese sintetike i ostalih jeftnih materijala koje nakon znojenja otpuštaju miris njihovog rodnog kraja", rekla je Tamara za "Kurir".

Ona kaže da nije žena koja želi da budi primitivne pobude kod primitivnih muškara.

"Voljena sam žena i to od čovjeka koji je umjetnik. Žene koje sve više potenciraju slikone nisu seksi, zapravo izgledaju vulgrano, baš kao i posao kojim se bave, a koji zahtijeva da izgledaju baš tako".

Tagovi:
Sve vijesti