Svađa "napucane nesrećnice i dobrodržeće bakice"

Autor:

Popularna beogradska glumica, balerina, spisateljica i voditeljka optužila nekadašnju urednicu "Ženska TV" i novinarku da je vršila mobing nad njom.

0
A- A A+

Jelena Tinska napisala je na Facebooku da je Snežana Dakić zlostavljala i vršila mobig nad njom dok je bila urednica na Ženskoj televiziji.

"Svakodnevno sam, kao i ostali saradnici, trpjeli mobig, uvredljiva pisma i omaložavanje od napucane nesrećnice Snežane, koja je kraljica selfija i isticanja svojih sisa i nogu, za kojim po vlastitom samoreklamiranju otkida muški rod".

Na ove optužbe se odmah potom javila i Snežana.

"Njene uvrede su neosnovane, podnijela bih krivičnu prijavu, ali neću iz humanih razloga. Naivno sam vjerovala da je dobronamjerna i dobrodržeća baka, koja može biti uzor ženama u trećem dobu. Pogriješila sam, a istine radi, uređivanje programa i kritika na račun nečijeg rada nije mobing. Ona se nije dovoljno pripremala za teme emisije, odbijala da radi ono zbog čega je angažovana. Njene emisije su bile dosadne, nije poštovala uređivačku politiku i stav kolegijuma. Ako bolje pogledate, to je komentar frustrirane žene čije je vrijeme prošlo".

Sve vijesti