Uz NJIH ste se najviše smijali! (ANKETA)

Autor:

Više od pola miliona ljudi je učestvovalo u anketi i glasalo za "Prijatelje" kao najurnebesniju seriju ikada. Da li se slažete?

2
A- A A+

Da, šestoro prijatelja iz Njujorka, koje ste gledali šest, s reprizama i deset i petnaest... godina, pobijedili su u anketi u kojoj se birao najbolji sitkom svih vremena.

Čendler, Džoi, Ros, Rejčel, Fibi i Monika pobedili su Sajnfeldovog Krejmera, Homera Simpsona, "Teoriju velikog praska"... sve!

Prema najnovijoj listi najboljih humorističnih serija svih vremena, serija "Prijatelji" odnijela je ubjedljivu pobjedu.

Izvor: YouTube

Serija je emitovana od 1994. do 2000. godine, snimljeno je 234 epizode u deset sezona i to nije sve - skoro dvije decenije kasnije i dalje pamtimo da je svijet poludeo za frizurom kakvu je nosila Rejčel i i dalje imamo potrebu da izgovorimo "How you doin'" svaki put kada ugledamo Meta Leblanka u "Top Gear-u".

džoi met Foto: MONDO

"Prijatelji" su u anketi sajta Ranker osvojili više od pola miliona glasova i tako se našli na prvom mjestu. Možda niste ubijeđeni, pa ćemo vas pitati da li smatrate da su drugoplasirana, trećeplasirana... serije bolje. (Samo da kažemo, serija "MASH" je na osmom, "Svi vole Rejmonda" desetom, a "Dva i po muškarca" na 31. mjestu!)

Podsjetite se i ovih serija:

Izvor: YouTube

"Cheers"

Izvor: YouTube

Simpsonovi

Izvor: YouTube

Teorija velikog praska

Izvor: YouTube

Na drugom mjestu je serija "Sajnfeld", trećem "Simpsonovi", četvrtom "Kafić Uzdravlje" i petom "Teorija velikog praska".

Šta vi kažete?


Tagovi:
Sve vijesti