TLZP: ON je pobednik! (FOTO)

Autor:

Stevan Anđelković je odneo pobedu u ovoj sezoni popularnog takmičenja, a sav novac dodelio deci oboleloj od raka.

Šou program humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" stigao je do finala!

Večeras su isključivo glasovi publike odlučili ko je pobednik koji je osvojio nagradu od 25.000 evra koja ide u humanitarne svrhe, a svi operateri su se odrekli svog prihoda od glasova publike, dok će, uz pomoć humanitarne organizacije "Dečje srce" novac stići tamo gde treba.

U finalnoj večeri borili su se petoro veličanstvenih: Edita, Tijana, Gaga, Stevan i Leon!

Ma, TI si najbolja! (FOTO)

Peto mesto i najmanje glasova od publike dobio je Leon koji je nastupio kao Sinan Sakić sa pesmama "Lepa do bola" i "Ej od kad sam se rodio" i doneo pravu kafansku atmosferu u studio, uz orkestar Mikice Gačića, što mu nije pomoglo da se plasira na većem mestu...

URNEBESNO: Želim nešto vruće, nemam to kod kuće!

Četvrto mesto zauzela je Dragana Mićalović, koja je prethodno izvela pesmu Dženifer Lopez "If you had my love" i "Get right".

TLZP: Da li gledate vi ovo?! (VIDEO)

Treće mesto po glasovima publike je zauzela Edita Aradinović koja se u poslednjem nastupu predstavila publici pesmom od Bijonse "Run the world", što je ostavilo Tijanu Dapčević i Stevana Anđelkovića kao superfinaliste takmičenja.

OVO je najbolji nastup sezone! (FOTO, VIDEO)

Tijana je otvorila takmičarski deo šoua kao Fredi Merkjuri emotivnom pesmom "Who wants to live forever" i "Show must go on", dok je Stevan nastupio kao jedan od najvećih zavodnika svih vremena Elvis Prisli sa vanvremenskom pesmama "Always on my mind" i "Jailhouse rock".

TLZP ili defile zadnjica? (FOTO, VIDEO)

Iako su svi bili odlični tokom celog takmičenja, publika je ipak izglasala da je favorit ove sezone "Tvoje lice zvuči poznato" - STEVAN ANĐELKOVIĆ!

Pevač je odneo pobedu u "duelu" sa Tijanom, a razlika je bila u samo 26 glasača.

"Nisam očekivao, ne znam šta da kažem. Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene. Zahvaljujem se svima na podršci - porodici, prijateljima, devojci. Samo moram da kažem da volim i ja vas, i da smo ovo osvojili svi zajedno", istakao je Stevan i dodao da ček od 25.000 evra i sav novac sakupljen od glasova dodeljuje deci na klinici za onkologiju.

Sve vijesti