Zabjelo opet bez interneta: Đurišići sadili voćke?

Korisnici usluga "Crnogorskog Telekoma" u Jerevanskoj ulici na Zabjelu, danas popodne ponovo se ostali bez telefona, interneta i televizije.

2
A- A A+
Đurišić Vanja Zabjelo Jerevenska Foto: MONDO/Gordana Bojanić

Do smetnje u radu fiksne telefonije, interneta i Extra TV-a došlo je nakon što je Vanja Đurišić, kako se vjeruje, presjekao optički kabl.

Članovi porodice Đurišić pozvani su u CB Podgorica na informativni razgovor.

"Izvodili smo poljoprivredne radove na našem imanju. Policiji smo priložili i račun za badem koji smo usadili ", rekla je za MONDO Danijela Đurišić.

Tužilac se izjasnio da u postupanju Đurišića nema elemenata krivičnog djela.Protesti porodice Đurišić zbog nešto više od 1.000 kvadrata zemljišta u Jerevanskoj ulici na Zabjelu traju još od kraja prošle godine. Oni traže da im se vrati zemlja koja im je, kako kažu, bespravno oduzeta.

Crnogorski Telekom je korisnicima sa Zabjela, koji zbog spora oko zemljišta nijesu imali pristup fiksnom telefonu, internetu i Extra TV-u, ranije je omogućio besplatne zamjenske servise, uslugu “TV za sve” i mobilni internet.

Iz Telekoma su saopštili da rade na implementaciji trajnog tehničkog rješenja kako bi se izbjegle dalje neprijatnosti za korisnike njihovih usluga na Zabjelu.

Đurišići poručuju: Borite se,ako ste u pravu! FOTO

Sve vijesti