Pitanje od ŠEST MILIJARDI EURA!

Autor:

Petra Eklston okončala brak s nasilnim suprugom Džejmsom Stantom

0
A- A A+

Ćerka Bernija i Slavice Eklston razvela se danas od biznismena Džejmsa Stanta.

Petra Eklston je u junu ove godine u sudskim dokumentima navela da je njen muž nasilan i emotivno i fizički, "zbog čega je udaljen iz luksuznog porodičnog doma".

Džejms nije želio razvod, pa ni da se iseli iz doma vrijednog milione dolara, ali je na kraju, uz pomoć policije, snimljen dok se selio i odvozio nekoliko superautomobila. Na prvom pojavljivanju na sudu se, kažu mediji, ponašao bahato, čak pokazao srednji prst prvom čoveku Formule 1, da bi danas "pjevao kao ptičica".

Razlog? Vjerovatno činjenica da mu se dopada nagodba oko raspodjele zajedničke imovine procijenjene na ŠEST MILIJARDI EURA.

"Nama je drago da je konačno sve gotovo", rekao je Berni Eklston medijima ispred sudnice i rekao da "porodica sada ide na ručak". "Ništa veliko, neće biti šampanjca, samo porodica", dodao je on.

Stant je takođe bio raspoložen za razgovor sa medijima. "Žao mi je što smo se razveli, ali ostaćemo prijatelji. Naša djeca su najvažnija", rekao je svježe razvedeni milijarder.

Detalji nagodbe oko raspodjele bogatstva nisu poznati.

Petra i Džejms vjenčali su se 2011, i zajedno su "teški" oko šest milijardi eura. Imaju troje djece, četvorogodišnju ćerku Laviniju i dvogodišnje blizance Roberta i Endrjua.

Sve vijesti