Dnevni horoskop za 12. 10. 2017.

Autor:

Pročitajte današnji horoskop...

0
A- A A+
dnevni horoskop Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Nemojte kasniti sa obavezama koje imate. Potrudite se da se usredsredite na neke stvari koje ste stalno odlagali. Neće više biti fokus na poslu i manje ćete se brinuti.

Bik

Nemojte se raspravljati sa saradnicima oko finansija i posla. Potrudite se da se dogovorite oko obaveza sa osobama koje su Vam nadređene. Ako radite preko interneta ili sa prijateljima imaćete dosta posla.

Blizanci

Danas ne možete da se fokusirate na bitne stvari, na pozitivne stvari, jer ste opterećeni da li ćete uspjeti da ostvarite sve što ste isplanirali. Jako Vam sve ide sporo. Trebalo bi da pazite na troškove.

Rak

Potrudite se da se usmjerite na pozitivne događaje na poslu. Moguć je flert na radnom mjestu. Udovoljite sebi više.

Lav

Posao Vas previše isrcpljuje. Bitno je da ne odlažete neke saradnje i zadatke. Strastveni ste i skloni flertu. Ako ste u vezi, idite na put sa partnerom.

Djevica

Potrudite se da se okrenete pozitivnim stvarima, sebi, uživanju. Neki ljudi nisu baš iskreni kao Vi. Moguće su rasprave sa partnerom.

Vaga

Gledajte da se okrenete zabavi i da se ne opterećujete negativnim stvarima. Moguć flert na poslu. Romantični ste danas.

Škorpija

Potrudite se da se zabavite, da se rasteretite od svih problema. Ne opterećujte se novcem. Sklapajte nove kontakte.

Strijelac

Pokušajte da sa porodicom dođete do kompromisa. Moguć kraći put. Zadovoljni ste kako se stvari odvijaju. Jako ste vrijedni.

Jarac

Potrudite se da se okrenete čitanju, novim informacijama. Bićete pričljiviji nego inače. Dobro se osjećate.

Vodolija

Potrudite se da se ne nervirate previše oko nevažnih stvari. Napeti ste zbog posla ove nedjelje, iako realno nema razloga. Ide Vam sve dobro. Budite tolerantniji.

Ribe

Imate višak energije. Isplanirajte vrijeme. Nemojte upasti u kolotečinu, nego idite sa partnerom na put ili provedite neko vrijeme i sa prijateljima. Bitno je da se nešto dešava.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Sve vijesti