Podgorička premijera ,,Slučajeva pravde"! (FOTO)

Autor:

Dugo iščekivani, prvi dugometražni film Buksovaca - “The Books of Knjige: Slučajevi pravde”, stigao je u Podgoricu. Evo djelića atmosfere sa premijere.

2
A- A A+
Foto: Mondo/Mirko Šljivančanin

Film je zapravo razrađena verzija serijala “Slučajevi pravde” emitovane prije dvije godine na Prvoj televiziji.

Režiju je potpisao Zoran Marković Zonjo, a scenario Aleksandar Radunović Popaj koji i glume u filmu, dok su preostaloj dvojici članova TBOK Veselinu Gajoviću Gaju i Goranu Vujoviću povjerene glavne uloge istražitelja u dugo iščekivanom “krimiću”.

Izvor: MONDO

Pored redovnih članova TBOK, u filmu se pojavljuje I više poznatih glumaca sa EX YU prostora poput Nikole Kolje Pejaković, Zenita Đozić, Izudina Bajrovića, Nebojše Glogovca, Tihane Ćulafić, Zorana Kesića, Sejda Alijaja i drugih.

Poznati bosanski glumac Izudin Bajrović, zamijenio je u filmu pokojnog Džonija Hodžića koji je u pilot seriji glumio načelnika policije, Nikola Kolja Pejakovic glumi glavnog negativca, a prema riječima režisera filma Buskovaca zapažene sporedne role ostvarili su Nebojša Glogovac, Zoran Kesić, Stefan Bundalo i član originalne postave Nadrealista Zenit Đjozić.

U “krimiću”  najpopularnijeg komičarskog ansambla u regionu traga se za odgovorima na misterije: Ko je ostavio leš na farmi kamiondžija od kojih se dobija najkvalitetnije mlijeko? Ko švercuje nelegalne tablete Betangin? Ko policajcima pali ruke? Zašto se pojavljuje zlokobni zec?

Pogledajte trejler filma:

Izvor: youtube

Zbog ogromnog interesovanja sve ulaznice za projekciju u 20:00h su odmah rasprodate, pa su otvorene i projekcije u 20:30, 20:45 i 21:00h. Na svim projekcijama publici će se pokloniti članovi ekipe filma.

Sve vijesti