Čupali voditeljku, ona ih "nabola" štiklom? VIDEO

Autor:

Snimak na kojem se vidi Ana Mihajlovski kako pada na jednom splavu, nastao nakon prepirke s obezbjeđenjem - oni nju čupali, ona njih udarila štiklom!

0
A- A A+

Voditeljka Ana Mihajlovski izbačena je sa jednog beogradskog splava na koji je došla kako bi proslavila rođendan jedne prijateljice.

Ana se u jednom trenutku popela na stolicu, nakon čega joj je prišao momak iz obezbjeđenja i rekao joj "da siđe i sjedne normalno kao i ostali gosti".

"Kada joj je momak iz obezbjeđenja reako da siđe, Ana mu je odbrusila: 'Alo, ne diraj me'. To ga je iznerviralo, pa ju je uhvatio za kosu i odgurnuo na sto. Prišli su i drugi ljudi iz obezbjeđenja i počeli da se raspravljaju s Mihajlovskom i njenim drugaricama", rekao je neimenovani izvor listu "Informer".

"Posle svađe Anu su uhvatili za vrat i bacili je na sto, a onda uhvatili oko struka i izbacili sa splava. Mislim da je ona malo više popila, ali nije zaslužila da tako nadrlja. Vukli su je, gurali, ipak je žensko. Neko iz obezbjeđenja je kasnije pričao da ga je nabola štiklom kada su joj prišli i da su zato tako reagovali", rekao je isti izvor, nakon čega je voditeljka potvrdila da se dogodio incident, ali nije želela da otkriva detalje.

"Apelovala bih na grad Beograd i državu Srbiju da se pozabavi obezbjeđenjem koje treba da vodi račina o sigurnosti gostiju u raznim uslužnim lokalima, iskreno, ovo što se dešava nije ni najmanje naivno", rekla je voditeljka.

Podsjetite se snimka iz emisije Happy televizije:

Izvor: YouTube

Sve vijesti