OVO vas čini neodoljivim

Autor:

Evo koje nas sitnice čine privlačnijim, a da pri tome nemaju ama baš nikakve veze s tim kako izgledamo.

0
A- A A+

  Talenat za muziku

OK, ovde ne možete baš mnogo da uradite ako niste rođeni talentovani, ali... nemojte se plašiti da pevate u kolima, ako putujete negde zajedno. Čak i ako ne umete da pevate - uživaćete jer ste opušteni.

Kad ne igramo 'toplo-hladno' igrice

Ako vam se udvara osoba koja vam se dopada, čemu foliranje? Ako izigravate 'težak plen', malo je verovatno da ćete mu se dopasti više nego što mu se već dopadate. Budite prirodni i ljubazni,

Inteligencija

Studija iz 2014. je pokazala da su oštroumni ljudi, koji inteligentno komentarišu događaje generalno privlačniji drugima. Dakle, nemojte se uzdržavati od iskazivanja sopstvenog mišljenja.

Ljubaznost

Ne samo da je lepo i pristojno biti ljubazan prema drugima, već nas to čini i atraktivnijim. Namršteni, uobraženi ljudi ne dopadaju se nikome.

Pas

Ako ste ljubitelj mačaka, žalimo slučaj... Osobe koje imaju psa doživljavamo kao prijateljskije nastrojene i privlačnije.

Smisao za humor

Lepa devojka ili zgodan muškarac koji ume da se našali, ali i da prihvati šalu na svoj račun? Neodoljivo!

Spremnost da se izađe iz 'zone komfora'

Studija iz 2014. godine je pokazala da su neustrašive osobe generalno privlačnije drugima od onih koje dobro odmere sve potencijalne rizike pre nego što se upuste u neku avanturu tipa odlaska na rolerkoster.

Spontanost

Nema ničeg uzbudljivijeg od veze sa osobom za koju ste svesni da vas može iznenaditi u svakom trenutku. Život je ionako samo - velika avantura, bolje je da ne pokušavate da ga isplanirate do poslednjeg detalja.

Tagovi:
Sve vijesti