“Marinci” – trening izazova! (FOTO, VIDEO)

Vukašin Tomčić (profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani kineziterapeut, personalni trener i instruktor grupnog fitnessa, TRX trener i kondicioni trener) trener u Wellness Centru Soko-Gym, za danas Vam je spremio trening izazov.

“Marinci” – trening izazova! (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO

Trening izdržljivosti, u kojem se radi isključivo jedna vježba, a Vukašin se odlučio da to budu “Marinci” (”Burpees”). Izazov je veoma zahtjevan, spada u one treninge koji “pomjeraju granice” i prave “korak napred” što se tiče kondicije i ulaska u formu.

 Od rekvizita potreban je sat ili štoperica. Zadatak je jednostavan (a to je najčešće ono što i čini trening teškim), uključujemo štopericu i iz minuta u minut povećavaćemo broj ponavljanja, sve dok stižemo da u minuti odradimo tačno toliki broj “marinaca” i ukoliko u određenom trenutku ne budemo mogli da ispoštujemo tačan broj ponavljanja, tu se trening izazov završava.

Izvor: MONDO

Izazov podijelite sa svojim prijateljima i probajte da uradite minut više od njih. Srećno…Sve što Vas bude dodatno zanimalo o treningu, ishrani I zdravom životu možete ispratiti i na Vukašinovoj facebook i instagram stranici.

Sve vijesti