Svijet

ŠOK NA FRONTU, CURE INFORMACIJE IZ UKRAJINE? Rusi objavili detalje PREBJEGA kod Zaporožja - SPECIJALCI odali sve?!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Rusi tvrde, a ruska novinska agencija "TASS" prenosi da su navodno dva ukrajinska pripadnika specijalnih jedinica prebjegla na rusku stranu i počela da dele sve važne informacije.

Izvor: Twitter/GeromanAT

Ruska strana tvrdi, a prenosi ruska novinska agencija "TASS", da su navodno dva pripadnika ukrajinskih elitnih jedinica prebjegla na rusku stranu i počela da odaju sve ključne informacije. Oni su navodno služila u elitnoj jedinici Oružanih snaga Ukrajine (AFU). Navodno su danas prebjegli u Rusiju, a predali su se navodno kod Zaporožja.

"Dvojica ukrajinskih vojnika danas su prešla na našu stranu u pravcu Zaporožja. Ovi vojnici su iz elitne jedinice, već su počeli da dijele važne informacije sa našom stranom", saopštio je sagovornik agencija "TASS".

Vladimir Rogov, predsjednik pokreta "Mi smo zajedno sa Rusijom", izjavio je za "TASS" da je najmanje nekoliko desetina vojnika iz sastava Oružanih snaga Ukrajine prebeglo u Rusiju u pravcu Zaporožja od sredine decembra 2022. godine. Navodno se od tada broj takvih slučajeva naglo povećao prema tvrdnjama Rogova.


Tagovi