Svijet

POVUKAO UDICU I IZVUKAO MONSTRUMA IZ DUBINA! Hobi sa prijateljima se pretvorio u pakao, KRV šikljala! (FOTO, VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Pet ribara bila su na pecanju kada se jedan sasvim običan dan zauvijek promijenio - upecali su ajkulu koja ih je napala na čamcu! Čovjek koji ju je upecao je teško ranjen.

Izvor: YouTube/screenshot/The Virginian-Pilot

Petorici ribara se jedan sasvim običan dan u sekundi promijenio. Bili su na moru na pecanju kad je jedan od njih spazio da mu se nešto veliko i neobično "zakačilo na udicu". Nije ni slutio kakav će to opasan ulov da bude.

Pogledajte kako je izgledao sasvim običan dan koji se pretvorio u pakao

Pojavio se i snimak ovog nevjerovatnog događaja. Na snimku se vide petorica muškaraca koji posmatraju kako jedan od njih hvata svoj ulov. On je povlačio udicu ka brodu, a onda je odjednom vidio velikog morskog psa koji ga je momentalno ščepao za ruku! Čovjek je počeo da jauče i zapomaže i nije uspio da se oslobodi iz čeljusti ajkule. Prijatelji koji su bili pored njega su mu skočili u pomoć i uspjeli su nekako da ga spasu.

Ajkulu su jedva sklonili sa ruke njihovog prijatelja koji je od jačine bolova pao na leđa na stolicu. Morali su da je ubiju harpunom jer se sve vreme borila i napadala i ostale ljude na brodu.

Pogledajte neverovatan snimak napada ajkule, upozoravamo na UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Ajkula napala ribare
Izvor: Youtube/The Virginian-Pilot

Tagovi