Ekonomija

MONTEPUT PREDLAŽE: FORMIRATI TIM ZA RJEŠAVANJE ZAHTJEVA CRMNIČANA

Autor Vasilisa Grgurević

Monteput d.o.o. je uputio poziv Opštini Bar i Mjesnoj zajednici Crmnica za delegiranje predstavnika u cilju formiranja tima za rješavanje zahtjeva mještana Crmnice u vezi oslobađanja plaćanja putarine kroz tunel Sozina.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

“Monteput d.o.o., u cilju pronalaženja rješenja, za zahtjeve mještana Crmnice za oslobađanje od plaćanja putarine kroz tunel Sozina, predlaže da se rješavanju ovog pitanja pristupi sistemski, kroz formiranje tima sačinjenog od predstavnika kompanije, lokalne samouprave i MZ Crmnica koji bi detaljnom analizom zahtjeva i mogućih načina rješavanja došao do odgovarajućeg rješenja na institucionalnom nivou”, navedeno je u saopštenju Monteputa.

U tom smislu, kako su pojasnili, predlažu da Opština Bar, zajedno sa MZ Crmnica, delegira predstavnike koji bi mogli dati svoj doprinos pronalaženju održivog rješenja.

“Namjera je da, zajedno, prepoznamo kategorije stanovništva sa područja MZ Crmnica koji imaju potrebu za subvencionisanjem putarine. Smatramo da je uključivanje svih zainteresovanih strana od velike važnosti za efikasno pronalaženje rješenja i postizanje najboljeg mogućeg ishoda”, poručuju iz Monteputa.