Politika

MILOVIĆ PES-u: SAOPŠTITE KOJI JE VAŠ POSLANIK PRIJETIO DA NEĆE GLASATI ZA 44.VLADU AKO MUJOVIĆ BUDE KANDIDAT ZA MINISTRA

Autor Teodora Orlandić

Kako je dodao, “prije nego odgovorite, razmislite malo”.

Izvor: Vlada Crne Gore

“Pošto PES želi nastavak, a mislio sam da nastavim sa prezentacijom programa i ideja za razvoj Podgorice, onda ipak moram da im odgovorim, ne valja ostati dužan. Pozivam PES da saopšti koji je njihov poslanik prijetio da neće glasati za 44. Vladu ako Saša Mujović – “kadar DPS”, bude kandidat za ministra? Da li je poslanik PES uoči izbora Vlade, za Mujovića i grupu profesora oko njega, napisao da su: “… bili desna ruka vojnika tajne službe i DPS-a D. B (…). Trebalo je tada da pojedini čak drže govore na završnoj konvenciji DPS. Od Univerziteta su bili napravili policijsku stanicu, ali opet nekima to nije smetalo da budu na najodgovornijim funkcijama i da glasa ne pušte. Kako tada tako i danas, uz evo i nagrade za ministra'”, naveo je Milović na mreži X. 

Kako je dodao, “prije nego odgovorite, razmislite malo”.

“Za razliku od vidno montiranih prepiski koje objavljujete, ne zaboravite da postoje one autentične. Saša, prekini agoniju PES, ne gori druge ljude zbog sebe, budi čovjek – kaži istinu”, zaključio je Milović.