Politika

"PODGORIČKA LISTA" JE DANAS PREDALA SVOJ IZBORNI PROGRAM! Milović najavljuje moderan program i kvalitetne profesionalce

Autor Anđela Vukčević

Nosilac liste Andrej Milović kazao je da su predali dovoljno potpisa da lista bude prihvaćena i odobrena, te da se nada da će potvrdu toga dobiti već sjutra

Izvor: MONDO/Milica Mrvaljević

"Podgorička lista“ danas je, kako navode, simbolično u 11.55 sati predala Izbornoj komisiji Glavnog grada izbornu listu za predstojeće prijevremene lokalne izbore 29. septembra.

Nosilac liste Andrej Milović kazao je da su predali dovoljno potpisa da lista bude prihvaćena i odobrena, te da se nada da će potvrdu toga dobiti već sjutra.

"Podgorička lista upravo je predala svoj izborni program i listu kandidata za predstojeće podgoričke izbore. Građanima Podgorice nudimo moderan program i kvalitetne profesionalce. Ključna poruka svim građanima je – Vratimo Podgoricu građanima! Nažalost, Podgoricu su partije otele i naša dužnost i građanska i profesionalna je da vratimo Podgoricu građanima i učinimo je modernom, proevropskom i gradom koji je lijep za život i u kom se svi osjećaju kao u svom domu, a ne kao robovi partija i partijskog sistema", poručio je Milović, kako se navodi u saopštenju.žOsim Milovića na listi su i: Dragutin Đeković, Maja Gardašević, Irena Stevović, Nemanja Vukićević, Nikola Raičević, Nikola Kovačević, Maria Mia Nocmartini Nikezić, Vojislav Ražnatović, Haris Zeković, Aleksandar Saša Ivanović, Bojana Đurović, Miljan Kastratović, Ranko Racković, Vuk Džudović, Katarina Marković, Andrija Mugoša, Aleksandar Ljumović, Sanja Rakočević, Blagota Popović, Emir Zeković, Marijana Nikolić, Ognjen Marković, Danilo Burić, Vinka Rakočević, Ivan Perišić, Vesko Nikolić, Božidar Vukmirović, Dijana Raičković, Miloš Otašević, Pavle Dujović, Jana Brajković, Danilo Drobnjak, Radmila Dedić, Borislav Bulatović, Dragana Bujišić, Anastasija Mugoša, Igor Ljumović, Radislav Kovačević, Miloš Ćetković, Nebojša Gogić, Bojana Brajković, Ivan Koprivica, Lidija Jovanović i Dragana Marković.