Politika

SNP: DPS hoće sa kupljenim odbornikom DF da sruši vlast u Andrijevici

Autor Mirela Ljumić Izvor CdM

Iz SNP-a su pozvali Specijalno državno tužilaštvo da reaguje

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Socijalistička narodna partija poručila je povodom sjutrašnje Skupštine Opštine Andrijevica, na kojoj će se glasati o smjeni predsjednika te lokalne uprave Željka Ćulafića, kako će Demokratska partija socijalista s “kupljenim doskorašnjim odbornikom Demokratskog fronta srušiti aktuelnu vlast i nastaviti sa nelegalnim upravljanjem i urušavanjem ove sjeverne opštine”, prenosi CDM.

“Pozivamo Specijalno državno tužilaštvo da ispita ovu naizgled političku korupciju, koja ima sve karakteristike nekih drugih korupcija i primat kriminalnih djelatnosti, koje su između ostalog vezane za eksploataciju kamena, a za koje su već godinama unazad zadužene, javnosti dobro poznate, tajkunske firme visokih funkcionera DPS-a”, istakli su oni za CDM.

Ističu kako je dobar i častan rad Željka Ćulafića zasmetao pojedincima koji su, kako navode, godinama urušavali ugled grada.

“Zaustavićemo svaki vid zloupotrebe državnih resursa, kako smo to radili i participirajući u 43. Vladi, jer za našu partiju prioritet je, uvijek bio i biće, opšte dobro svih građana Crne Gore. Kupljenom odborniku SO Andrijevica Miomiru Dragoviću, poručujemo da mu nećemo dozvoliti da se resursi Opštine Andrijevica i njenih građana opet koristi za svrhe DPS kriminalnih organizacija, i nećemo dozvoliti da se zbog ličnog profiterstva i izdaje kalja tradicija i ugled Vasojevića, koji su uvijek predstavljali primjer mudrosti i herojstva”, navode oni, a prenosi CDM.