Politika

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: URA SJEDI NA DVIJE STOLICE

Autor Milena Mijušković Izvor Antena M

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković uvjerenja je da će opozicija uspjeti da smijeni Vladu iako je prvobitna inicijativa povučena.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

To je večeras ponovila na tviter spejsu na pitanje šta će se desiti ukoliko premijer Zdravko Krivokapić ne potpiše interpelaciju za smjenu ministara, prenosi Antena M.

Osvrnuvši se na jučerašnji dan u Skupštini, odnosno glasanje o interpelaciji ministara, konkretno ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, Vuksanović-Stanković je oštro osudila URU.

URA, podsjetimo, osim poslanice Božene Jelušić, nije glasala za interpelaciju za smjenu ministarke Bratić.

"Ono što čini Vesna Bratić je veleizdaja Crne Gore i državnih interesa. Neshvatljiv mi je potez URE, da sjedi na dvije stolice, i ne glasa za eventualnu smjenu te osobe", kazala je Vuksanović Stanković i poručila kako na sljedećim izborima sve građanske partije treba da idu u jedinstveni blok, ali i da su kod nekih potrebne reforme.

"Smatram da sve stranke koje se zalažu za građansku i evropsku Crnu Goru treba da idu u crnogorski blok. To podrazumijeva i reforme u pojedinim subjektima, kako bi građani stekli veće povjerenje. Postoje stvari koje treba da se isprave i reformišu, a mi smo ranije na njih ukazivali."