OGLASIO SE

"MAJMUNČINE PIJANE!" SRPSKI MMA BORAC POLUDEO ZBOG HRVATA: Ustaški povici nakon poraza Crnogorca - Dokle nacionalizam?

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

Aleksandar Ilić bio je šokiran nakon meča "Psihopate" i "Kroate".

Izvor: Instagram/vaso_psycho/printscreen, Instagram/ilkemma

Čitav region priča o MMA borbi između Fransiska Barija i Vase Bakočevića koja je završena posle samo 60 sekundi gušenjem, a sve pošto je popularni "Psihopata" iz Crne Gore doživeo tešku povredu.

Bakočeviću je pukao mišić i zbog toga je lako doživeo poraz, a borbu u Šibeniku obeležile su nažalost i nesportske stvari. Čuli su se ustaški povici, kao i žestoke psovke Bakočeviću koji je burno reagovao zbog toga u oktagonu, a sve je to iz neposredne blizine mogao da vidi i srpski borac Aleksandar Ilić.

Tokom MMA događaja u Šibeniku bio je uz Bakočevića i ispričao je da je "Kroata" zasluženo pobedio i da smo svi zbog povrede uskraćeni za dobar meč, a da se nada da se stvari sa kraja meča neće ponoviti.

Pogledajte detalje borbe:

Nezvanično, na kraju se iz ugla hrvatsko-argentinskog borca čuo i ustaški povik "Za dom spreman", da bi se u sve uključila publika koja je vređala Bakočevića i Crnogorce, a potom su pojedini pokušali da sa tribina dođu do "Psihopate" što je zaista nečuveno u ovom sportu.

"Ja sam iskreno bio šokiran, jasno mi je slavlje Kroate i njegovog ugla, ali nisu mi neki povici jasni", rekao je Aleksandar Ilić za Meridian.

"Majmunčine pijane koje su sišle sa tribina i htele da uđu u oktagon, da li su fanovi, prijatelji ili porodica - nije bitno - takve stvari ne smeju da se događaju. To je sve do organizatora i obezbeđenja. Ne mogu da prilaze ljudi koji nemaju veze s sportom. To je manjina, imali smo vrhunsko gostoprimstvo, svi su nas lepo dočekali", dodao je "Džoker" i  nakon toga zaključio:

"MMA je jedan od retkih sportova u kome nije bilo ovakvih nacionalističkih ispada".

Aleksandar Ilić je istakao i da nije poznato da li će doći do revanša između Barija i Bakočevića, pošto je ta odluka na "Kroati" i pitanje je da li će imati interes da dođe do nove borbe.

Vaso Bakočević Francisko Bario Kroata
Izvor: Youtube/24 sata