Ostali sportovi

Novak ni riječ nije rekao o Sinerovoj aferi, a onda ga je sreo: Svi čekali taj trenutak, pogled sve govori

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je izgledao susret Novaka Đokovića i Janika Sinera na US Openu.

Izvor: Twitter/AK180999/Screenshot

Italijanski teniser Janik Siner u centru je skandala na US Openu pošto je otkriveno da je u martu dva puta bio pozitivan na doping. Oslobođen je optužbi za koje niko i nije znao da postoje zbog čega je sada "trn u oku" kod svojih kolega, ali ne i kod najboljeg igrača svih vremena Novaka Đokovića.

Njih dvojica družili su se na jednom događaju pred početak US Opena, prosto jer dijele istog sponzora, dok je primjećeno i kako je izgledao njihov susret na samom stadionu "Artur Eš". Trenirali su pred navijačima na Njujorku i privukli veliku pažnju, pa su čak navijači aplauzima dočekali Italijana. Skandirali su mu "Siner, Siner" dok je trenirao sa Grigorom Dimitrovim, dok je potom prvi igrač planete dugo ostao i potpisivao autograme.

Tako je "upao" i u termin Novaka Đokovića koji ga nije prekidao, nego ga je s osmijehom dočekao, čisto da mu pokaže svoj stav povodom aktuelne afere. Nole je tako još jednom održao lekciju svima i pokazao da prvo vjeruje svojim kolegama i da će ih uvijek podržati. Pogledajte njihov susret na US Openu:

Za sada nije poznato o čemu su ćaskala njih dvojica, ali po osmjesima na licima može se reći da su jedan drugome poželjeli mnogo sreće pred početak turnira na kome mogu da se nađu tek u finalu. S tim da Janik Siner igra pod nikad većim pritiskom i dobro zna da mogu da ga isključe usred turnira, pošto Svetska antidoping agencija (WADA) i dalje može još da uloži žalbu na odluku o njegovom nekažnjavanju.

Podsjetimo, Novak Đoković u ponedeljak počinje učešće na US Openu na kome brani titulu, a prvi rival biće mu Moldavac Radu Alboc, inače 138. na svijetu.