Ostali sportovi

Novaku svirali "na uvce" zbog zlata u Parizu: A onda je dohvatio violu i sve oduševio

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Novak Đoković zasvirao violu na proslavi zlatne medalje u Parizu.

Izvor: Instagram/julianrachlin/Printscreen

Srpski teniser Novak Đoković već neko vrijeme pobjede slavi tako što imitira "sviranje violine" na teniskom reketu što su pogrešno mnogi navijači ocijenili kao nepoštovanje protivnika. Đoković je to radio zbog svoje kćerke Tare, koja je nedavno krenula na časove violine, pa je tako "zarazila" i Đokovića ovim instrumentom.

Sada nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Đoković nije stigao od naleta emocija da proslavi "svirajući reket", ali je angažovao poznato litvanskog violinistu Julijana Mihailoviča Rahlina koji je za njega priredio spektakularno veče.

"Kakva nezaboravna noć... Prethodne noći smo Sara Mekeravi i ja svirali na improvizovanom koncertu za nevjerovatnog Novaka Đokovića da sa njim proslavimo osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama. I znate šta? Novak je uzeo Sarinu violu i svirao je duet sa mnom. Ko bi rekao da je takav talenat. Da li ćemo možda u budućnosti vidjeti Novaka Đokovića kao violistu svjetske klase?", zapitao se Litvanac koji je na Instagramu podijelio i snimak sa proslave. Pogledajte kako je to izgledalo:

"Što sam slavio sa reketom? To je bilo posvećeno mojoj Tari koja unazad 6 mjeseci svira violinu", objasnio je Novak Đoković nakon pobjede nad Aleksejem Popirinom na Vimbldonu, da bi se potom suočio i sa zvižducima.

Podsjetimo, Novak je iz Pariza doputovao u Crnu Goru i trenutno je na odmoru sa svojom porodicom.