Car!

RUKE MI SE TRESU, NOVAK MI JE UZEO TELEFON! Đoković počistio protivnika, pa navijaču pokazao kakva je veličina! (FOTO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Najbolji teniser planete slikao se sa fanovima nakon drugog kola Dubaija.

Izvor: Тwitter/srihariravi12/printscreen

Novak Đoković se prošetao kroz drugo kolo turnira u Dubaiju - lako je u dva seta savladao Talona Grikspora. Da je najbolji teniser sveta znali smo i pre ovog meča, a nakon meča još jednom je pokazao kakva je veličina van terena. Dok su ga navijači čekali za autograme ulepšao je dan jednom od fanova.

Kako bi uspeo da napravi dobar selfi, Đoković je pozajmio telefon od navijača koji ga je čekao nakon meča. Bio je to susret starih poznanika pošto je ovaj momak i pre četiri godine napravio sliku sa najboljim teniserom sveta, ali ova je nešto drugačija. Sada je Novak autor fotografije, što joj posebno daje na težini. Pogledajte je:

"Ruke mi se tresu. Novak Đoković je držao moj telefon", napisao je navijač na Tviteru, uz fotografiju koja je nastala nakon meča drugog kola. Inače, ovaj momak je imao veoma sadržajan dan na turniru u Dubaiju, fotografisao se i sa srpskom trobojkom na kojoj je lik Novaka Đokovića, a pamtiće i da su mu Danil Medvedev i Filip Krajinović izašli u susret za selfi.

Pratiocima na tviteru otkrio je da je Novaka Đokovića prvi put uživo gledao davne 2010. godine kada je srpski teniser u prvom kolu Dubaija zabeležio pobedu (6:4, 6:4), a da mu je današnji meč ličio na taj susret od pre 13 godina!