REKAO SVE!

DA LI I BOLTU RADITE ISTO ŠTO I ĐOKOVIĆU? Teniser se oglasio - vidio je kako OMALOVAŽAVAJU Novakove rekorde!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Novaka Đokovića porede i sa teniserkama, pa se javio Bendžamin Lok i da svoje mišljenje o cijeloj toj situaciji.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Novak Đoković oborio je još jedan rekord, onaj koji vjerovatno niko nikada neće moći da dostigne, postao je teniser sa najviše nedjelja provedenih na vrhu - 378! Prestigao je i legendarnu teniserku Štefi Graf koja je imala 377 nedjelja, a taj način računanja i sve što se dešava izazvao je veliku buru i na društvenim mrežama.

Tako se oglasio i teniser Bendžamin Lok. Imao je poruku koja je izazvala veliku pažnju. "Zašto upoređujemo rekorde u različitim konkurencijama? Ne upoređujemo NBA i WNBA ligu ili PGA i LPGA (golf). Da li upoređuju sprinterke na 100 metara sa rezultatima Useina Bolta?", upitao je Lok na svom Tviter nalogu.

Ubrzo je dobio mnoštvo komentara od velikog broja navijača, posebno onih koji su uz srpskog igrača. Većina njih odnosila se na poređenje sa Rodžerom Federerom i to da su "izmislili nova računanja zbog Rodžera kako bi omalovažavali Novakov uspjeh." Tako su recimo strani mediji izmislili i novo računanje po kom je Bil Tilden najbolji sa 723 nedjelje, pa je sad fokus prebačen na Majka Brajana...