Obožavatelj

CICIPAS PRED MILIONIMA ZVAO LJEPOTICU - DOĐI DA ME GLEDAŠ! Ima djevojku, ali hoće slavnu glumicu na svojoj strani (FOTO)

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Stefanos Cicipas je javno pozvao jednu od najljepših i najpopularnijih Australijanki na svoj meč.

Izvor: Profimedia

Stefanos Cicipas nije dozvolio još jedno iznenađenje i dobio je mladog Čeha Jiržija Lehečku u četvrtfinalu Australijan opena, a nakon pobjede je pozvao jednu od najljepših i najpoznatijih glumica današnjice da gleda njegov naredni meč! 

Za nešto više od dva sata savladao je Lehečku i zakazao duel sa Karenom Hačanovom, a nakon toga je na pitanje nekadašnjeg svjetskog broja jedan Džima Kurijera šta mu se najviše sviđa u Australiji rekao:

"Australija je sjajna zemlja. Sviđa mi se puno stvari o ovoj zemlji. Zapravo, jedna od mojih omiljenih glumica je upravo iz Australije - Margot Robie", rekao je Grk. Odmah ga je Kurijer pitao da li to ima neki predlog za lijepu glumicu. "O da, volio bih da je vidim na tribinama, jednog dana!", odgovorio je Grk. Pogledajte kako Margot Robi izgleda:

Cicipas obožava Margo Robi, gleda njene filmove i volio bi da je vidi na tribinama, ali tamo već ima podršku jedne ljepotice. U pitanju je Teodora Petalas, njegova dugogodišnja djevojka.

Ova Grkinja je gradila karijeru u Americi i Engleskoj i radi u oblasti brendiranja i marketinga, a ranije je zauzimala visoku poziciju u jednoj modnoj kući. Oni su u vezi već nekoliko godina, a evo kako izgledaju zajedno: