Šta sad?

OBRT! NOVE SLIKE POMIRILE VANDU I MAURA? Pričaju da se smuvala sa drugim fudbalerom, a Ikardi joj šalje srca! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Mauro Ikardi i Vanda Nara nastavljaju sa svojom ljubavnom zavrzlamom.

Izvor: Instagram/wanda_nara/Printscreen

Taman djeluje da je kraj sa tim, ali onda se sve promijeni! Vanda Nara i Mauro Ikardi nastavljaju sa svojom ljubavnom sapunicom. Nakon Maurove prevare i raskida prvo su se mirili, viđani su zajedno, Vanda je svom suprugu sredila transfer u Galatasaraj, a onda je sve puklo.

Krako se zanosna Argentinka javila i istakla da je sa brakom gotovo, da bi se potom proširile informacije da je našla novog dečka, još jednog argentinskog fudbalera. A sada su izgleda Mauro i Vanda ponovo zajedno?! Napadač je objavio dvije fotografije kojima se obratio svojoj još uvek zakonitoj supruzi! On je objavljivao fotografije na kojima je tagovao Vandu i napisao "Volim te, Toksi", uz obavezne emotikone srca.

Ona je na to odgovorila širokim osmijehom, a da li ovo znači da je brak spašen ili da samo Argentinac pokušava da povrati svoju suprugu i ubijedi je da dođe u Istanbul da živi sa njim, ostaje da se vidi. Kao što smo mogli da primijetimo do sada, sve je moguće u ovom odnosu i nikada nije sigurno stavljena tačka na ljubav njih dvoje. Ovako izgleda Vanda Nara: