DIVNO

OVAKO NEŠTO SE DEŠAVA JEDNOM U ŽIVOTU! Đoković objavio fotku iz svlačionice, pa poručio: Jedva čekam!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Najbolji srpski teniser oglasio se sa Lejver kupa zanimljivom fotkom i porukom.

Izvor: FoNet/AP/Kin Cheung

Kao nikada pre, na jednom mestu najbolji teniseri svih vremena. Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Marej. Svi su se okupili u Londonu na Lejver kupu, poslednjem turniru u karijeri švajcarskog asa. Tamo prave šou, posebno posle šaljive poruke Britanca.

Sada se oglasio i srpski igrač. On je na društvenim mrežama postavio fotografiju iz svlačionice na kojoj se nalaze sva četvorica. Sve to uz emotivnu poruku. Ni sam ne može da veruje šta se dešava u glavnom gradu Engleske, ali će svakako uživati u celom događaju.

"Jedinstvena životna prilika da budem na istom terenu sa ovim legendama i rivalima. Hvala Lejver kupu što je ovo učinio mogućim. Jedva čekam sjajan vikend tenisa i proslavu Rodžerove karijere", poručio je Đoković na Tviteru, uz sliku na kojoj su sva četvorica nasmejani.

Bilo bi potrebno previše vremena za priču o njihovim uspesima, titulama, raznim ostvarenjima. Dovoljno je spomenuti nekoliko najvažnijih. Njih četvorica osvojili su 66 grend slem titula, odigrali su 234 meča međusobno i ukupno su proveli 933 nedelje na prvom mestu ATP liste". Još samo jednom biće zajedno na terenu, jer Rodžer u petak uveče "kači reket o klin"...