POGLEDAJTE

MUŽ ČUVENE TENISERKE POLJUBIO DRUGU USRED KONCERTA?! Enrike Iglesijas "obrukao" lijepu Anu pred cijelim svijetom (VIDEO)

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Prvo je to bio poljubac u obraz, a potom je to postalo mnogo više... Očekuje se reakcija Ane Kurnjikove poslije poteza Enrikea Iglesijasa.

Izvor: Profimedia/Instagram/enriqueiglesias/Screenshot

Slavna ruska teniserka Ana Kurnjikova nedavno je privukla veliku pažnju javnosti zbog toga što i u 42. godini izgleda fantastično, i to nakon troje djece sa poznatim pevačem Enkrikeom Iglesijasom, međutim iako ništa nije govorilo da postoje problemi u njihovom skladnom braku koji je sklopljen 2007. godine - čini se da bi posljednji snimak sa koncerta "latino zavodnika" mogao da unese određene nesuglasice.

Enrike Iglesijas je imao koncert u Las Vegasu i ništa nije slutilo da će jedna njegova obožavateljka skočiti na binu kako bi napravila zajedničku fotografiju, međutim nije se samo na tome završilo - pošto je i poljubila pjevača.

Nije se "otimao", uzvratio je strasnim poljupcem, čak je tu bilo i više od zagrljaja i sve je potrajalo desetak sekundi, a sve su zabiljeležili brojni obožavatelji i obožavateljke koji su u redu čekali da se fotografiju sa Iglesijasom. Ipak, ova dama je "ukrala šou" pošto je i Enrike Iglesijas na svom Instagramu podijelio snimak čitavog "incidenta" o kome će sigurno nepoznata dama pričati godinama i hvaliti se da je španski pjevač upravo nju poljubio...

Vidjećemo kako će zbog svega reagovati Ana Kurnjikova koja je možda i navikla na ovakve situacije pošto je njen muž omiljeni među ženskom populacijom, ali možda je i Enrike Iglesijas reagovao preventivno i okačio snimak kako bi umanjio štetu kada društvenim mrežama krene da kruži snimak sa koncerta.

Podsjetimo, Ana Kurnjikova je tenis ostavila sa samo dve decenije, ali je već tada imala brojne sponzorske ugovore jer se bavila i manekenstvom. Privlačila je pažnju i zbog burnih veza sa sportistima, bila je sa Pavelom Bureom, hokejašem, pa sa njegovim saigračem Sergejem Fedorovim, čak se spekulisalo i da bu bili u braku, dok je još od 2001. u vezi sa Iglesijasom u čijem spotu za pesmu "Escape" se prvo pojavila.

Pogledajte njene fotografije sa Instagrama!