Šou!

PIJANI NAPADAČI MALTRETIRALI LJUDE, PA NAIŠLI NA POGREŠNOG: MMA borac nije htio tuču, pa ih POLOMIO nasred ulice! VIDEO

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Snimak je ubrzo postao hit na internetu, a podijelila ga je Bek Rodrigez, poznata MMA fajterka.

Izvor: Instagram/screenshot/rowdybec

Pogrešna meta, momci! Dvojica napadača bili su veoma raspoloženi za tuču na ulici, ali nisu znali da je sa druge strane čovjek kojeg nikako ne treba da izazivaju. MMA borac Viktor Lajal lako ih je "posložio", iako se na snimku jasno vidi da je po svaku cijenu želio da izbjegne sukob i upozori ih da se udalje.

Nekoliko puta je poznati borac objašnjavao momcima kako treba da prestanu da ga prate po gradu i da uopšte nije pametno da ulaze u uličnu tuču sa njim, ali... Desilo se ono što niko nije želio, morao je da podijeli nekoliko udaraca. Dva puta pesnicom, a jednom i nogom, Viktor je udario jednog od napadača koji mu nisu dali mira.

Napadači su ga konstantno pratili po ulici, usput dobacivali njemu i ostalim prolaznicima, a cio sukob počeo je jer je Lajal stao u zaštitu prolaznika kojeg su maltretirali nešto ranije. Kao pravi zaštitnik skrenuo je pažnju napadača na sebe, a zatim im pokazao zbog čega je veoma opasan i u oktagonu.

Ovako udara Lajal:

Viktor je 2015. godine počeo profesionalnu karijeru, ali se nakon jedne pobjede i dva uzastopna poraza povukao sa scene. Ipak, borilački sportovi su mu previše nedostajali, pa se 2020. godine vratio u ring i počeo da niže samo pobjede. Trenutno ima tri u nizu, a poslednju je upisao sredinom marta ove godine.

Pogledajte cijelu akciju:

Tagovi