Boli ga, a trenira

AKO RAFA TO URADI, SVE JE GOTOVO! Dramatično upozorenje za Nadala - rešenje je tu, ali zbog Novaka NE SME pod nož!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Rafael Nadal jednostavno ne sme "pod nož", a sve zbog trke sa Novakom Đokovićem.

Izvor: Profimedia

Rafael Nadal je osvojio Rolan Garos uprkos povredi stopala na koju se žalio, a nakon toga je pričao kako je morao da se podvrgne primanju velikog broja injekcija kako bi uspeo da uopšte izađe na teren u Parizu.

Neke sportiste su ta saznanja naljutila, a nakon svega postavilo se pitanje da li će uopšte Rafa moći da igra na Vimbldonu. Iako više ne radi sa njim. već je trener Feliksa Ože-Aljasima, njegov stric Toni Nadal oglasio se i jasno rekao:

"Da, Rafael će igrati na VImbldonu!"

Kako je rekao stric Toni Rafa ima problema sa bolovima, ali je situacija sve bolja i on planira da krene sa treninzima već u ponedeljak.

"Pričao sam sa njim. Prvo je rekao da ga sve boli, a onda smo pričali juče i rekao mi je da je mnogo bolje i da želi da trenira. Ako bude imao i najmanju šansu igraće na Vimbldonu. Izaći će na teren u ponedeljak", naveo je on.

Njegove probleme sa stopalom bi rešila operacija, ali je problem sa operacijom što bi mu bukvalno završila karijeru na najvišem nivou i zbog toga Nadal odlaže takvo rešenje. On želi da i dalje juri grend slem trofeje i da se još "odmakne" od Novaka Đokovića na večnoj listi. 

"Ako bude imao operaciju, sve je gotovo, neće više morati da igra na visokom nivou. Zbog toga ne želi da se operiše, da nije toga operacija ne bi bila problem", objasnio je njegov bivši trener. 

Tagovi