Košarka

Teodosić i Kalinić vođe nove Crvene zvezde: Ovo je ekipa crveno-bijelih za 2024/25!

Autor Mladen Šolak

Košarkaši Crvene zvezde počeli u pripreme za sezonu 2024/25

Izvor: YouTube/ KK Crvena zvezda Meridianbet

Ekipa KK Crvena zvezda u ponedeljak je počela pripreme za sezonu 2024/25. Testiranjem u Zavodu za sport u Beogradu košarkaši crveno-bijelih dobili su neophodne dozvole ljekara, a onda su otišli u Staru Pazovu, u Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije, gdje će sprovesti prvi dio priprema.

Zvezda je saopštila da će trener Janis Sferopulos raspolagati sa 14 igrača u Pazovi, a tokom nedelje ekipi će se pridružiti i reprezentativci Srbije Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, bronzani sa Olimpijskih igara.

Tim Janisa Sferopulosa treniraće šest dana u Staroj Pazovi, a od prvog dana sa ekipom radi i najzvučnije pojačanje crveno-bijelih, povratnik iz Barselone Nikola Kalinić.

Crvena zvezda dovela je ovog ljeta i Ognjena Dobrića, povratnika iz iz Virtusa, plejmejkera Baskonije Kodija Milera Mekintajera, beka Olimpijakosa Ajzeju Kenana, krilnog centra Efesa Majka Dauma i centra Mege, Uroša Plavšića. Uz starosjedioce - Miloša Teodosića, Dejana Davidovca, Branka Lazića, Džoela Bolomboja, Nemanju Nedovića, Luku Mitrovića, Jaga Dos Santosa, Rokasa Gedraitisa, Dalibora Ilića i Stefana Lazarovića, to je u ovom trenutku ekipa crveno-bijelih za novu sezonu.

U ovom trenutku, očekuje se da Zvezda dovede još jedno rešenje na poziciji centar/krilni centar i prioritet kluba je da to bude Filip Petrušev, mada pregovori sa Olimpijakosom o tome ne idu glatko.

Pogledajte kako je izgledao početak priprema Crvene zvezde:

Crvena zvezda početak priprema
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet