Košarka

DŽORDAN HTIO DRUGU PJESMU! Luka rekao ne! Vera Matović otkrila sve, Dončić odbio najvećeg ikad zbog narodnjaka!

Autor Dragan Šutvić

Luka Dončić je želio samo jednu pjesmu u reklami.

Izvor: Prva tv/ printscreen /YouTube/Screenshot/Today

Cijeli region se oduševio kada je izašla nova reklama za "džordanke" u kojoj se pojavljuje Luka Dončić, a muzička pozadina je čuveni hit Vere Matović "Miki Milane"! Sada je poznata pevačica u razgovoru za "Alo" govorila o tome kako se desila saradnja između brenda "Er Džordan" i nje, kao i o tome koliko je ponosna što je sada postala planetarno poznata!

"Šta mogu da kažem osim da mi je čast i da svakom izvođaču samo može biti puno srce kakda se dogodi nešto ovako. Ono što znam jeste da je uz svaku njegovu trojku puštana moja pjesma. Sinoć sam dobila detaljnije koliko dugo traje njegovo favorizovanje prema mojoj pjesmi. To je nešto što traje godina, znatno ranije nego je postalo viralno na društvenim mrežama i u medijima", rekla je Vera Matović. 

Istakla je Vera Matović da je ovo kruna njene muzičke karijere, a istakla je da joj je jako drago da mlad i uspješan sportista poput Luke Dončića voli ovu pjesmu.

"To što je moja pesma u kampanji Majkla Džordana jeste još jedna kruna u mojoj muzičkoj karijeri. Moram da napomenem da su iz navedene kompanije tražili kontakt kompozitora pesme "Miki, Milane" Neše Aleksića kako bi ispoštovali proces i dobili potvrdan odgovor da se pjesma može korisititi. Naravno da je i odgovor bio potvrdan. Luka je zaista "udario" na tu pjesmu i srećna sam što je jedan mladi, uspješni, svetski poznati sportista voli. Dobra pjesma nema rok trajanja, a nema ga ni dobar izvođač", istakla je ona.

Postojala je prema njenim informacijama ideja da se dvije pjesme nađu u reklami, ali je Luka to lično odbio! 

"Dobila sam informaciju da je bilo planirano da idu dvije pjesme. Moja, i još jedna. Nisu mi rekli koja. Kako sam čula, Luka nije želio da miješa te dvije pjesme, i htio je da ide samo pesma "Miki, Milane". Šta da vam kažem dalje. Sportski svijet je najljepši svet koji imamo, pa je samim tim i nevjerovatan osećaj kada upravo sportisti cijene ono što otpjevate i napravite kroz karijeru", istakla je Vera Matović za "Alo". 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!