Košarka

ŽELJKO SA NAVIJAČIMA PARTIZANA PJEVAO POZNATU PJESMU: Stao ispred klavira i uživao, osmijeh sve govori (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović je sa navijačima pjevao izmijenjenu verziju pjesme "Crne kose".

Izvor: MONDO

Partizan se bori za mjesto u doigravanju u Evroligi. Prvi korak je napravio, pobijedio je Albu u Berlinu i sada čeka i da se drugi rezultati poklope. Dok se čeka epilog na terenu, van terena je takođe bilo veoma zanimljivo. Željka Obradovića oduševili su navijači crno-bijelih u Berlinu.

Na snimku koji je dobio MONDO vidi se kako trofejni stručnjak nasmijan uživa u društvu pristalica Partizana ispred klavira. Neko na klaviru svira čuveni hit Hanke Paldum "Crne kose", Željko se smije, a onda zajedno pjevaju izmijenjenu verziju pjesme.

Uglas su pjevali "Darivaću sve što se daruje, sve za ljubav, sve za Partizan". Po Željkovoj reakciji videlo se koliko je u tome uživao i koliko mu je sve to prijalo. Kao i obično i u Njemačkoj je Partizan imao veliku podršku navijača koji su u većem dijelu meča bili glasniji od pristalica Albe.

Što se plej-in turnira tiče, Partizan mora da pobijedi i Valensiju u posljednjem kolu i da se nada da će Efes izgubiti jedan od dva meča (od Fenerbahčea ili Crvene zvezde) ili da Baskonija izgubi oba duela (od Reala i Virtusa).

BONUS VIDEO: