Košarka

BUDUĆNOST ŽELI POBJEDU PROTIV FMP-A KOJA ĆE BITI BAREM ŠEST RAZLIKE!

Autor Miloš Miranović

Tim Vladimira Jovanovića će dočekati FMP (19 sati).

Izvor: KK Budućnost

Budućnost sada ima jasnu namjeru da ostvari pobjedu.

"FMP posljednje dvije sezone ima jasnu ideju šta da radi, napravio je kvalitetan izbor stranaca koji nose ekipu, uz pomoć mladih koje krasi visok inzenzitet, hrabrost u napadu i odlična odbrana. To je ono na šta prvo treba da obratimo pažnju. Moramo da odgovorimo čvrstinom pod oba koša, a to neće biti lako. Donekle možemo da pričamo o potrošenosti, ali mi smo tim koji je pravljen da igra dva takmičenja i moramo da odigramo daleko bolju utakmicu nego što smo odigrali u Beogradu", rekao je Jovanović.

Iza Budućnosti su dobra dva izdanja i dvije pobjede.

"U prethodnih sedam dana smo odigrali tri teške utakmice, koje su zahtijevale ozbiljan fizički i mentalni pristup. Nadam se da smo to završili pozitivno, pogotovo posljednja dva susreta", istakao je srpski stručnjak.

"FMP je ispred nas na tabeli, moramo da ga respektujemo. Napravili su promjenu na poziciji plejmejkera i vidjećemo kako će se tome da se prilagode. Ne znamo šta da očekujemo od Tilmena, ali moramo da se skoncentrišemo na sebe, da damo maksimum i to bi trebalo da bude dovoljno za pobjedu", kazao je Jagodić Kuridža.