PORUKA

KAD SE VRAĆA VILDOZA? Ivanović progovorio o Luki, pa poručio: Mi smo tim koji VJERUJE da može svakog da pobjedi!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Duško Ivanović je pred meč sa Realom pričao i o Luki Vildozi.

Izvor: Mondo/Petar Djukanovic

Crvena zvezda igra odlično od dolaska Duška Ivanovića na klupu. Sada ima dva meča kod kuće, u "Pioniru", prvo sa Realom (10.1), pa sa Monakom dva dana kasnije. Pred duel sa timom iz Madrida šef struke crveno-bijelih pričao je o protivniku, ali i o detalju koji mnoge najviše zanima.

Kada se u tim vraća Luka Vildoza? Argentinski plejmejker bio je na treningu, šutirao, kretao se bez većih problema. Novinari koji su bili u dvorani su ga snimali, pa je to Duško iskoristio i da se našali sa njima. "Snimate li to film o Vildozi", nasmijao se Ivanović. Potom je odgovorio na pitanje koje najviše zanima, hoće li biti na parketu za Real? "Vidjeli ste da je Luka u dobrom stanju, trenira, teško je da će biti spreman za Real, ali vidjećemo."

Pohvalio je španski tim, kao i svoje izabranike. "Mi smo ekipa koja misli da može da pobjedi svakoga i tako ćemo igrati protiv svih protivnika, pa i protiv Reala, vjerovatno najkompletnije ekipe u Evropi. Imaju sve, visinu, brzinu, plejmejkere, sjajne procente šuta u prethodnim utakmicama. Ne mislim tu samo na niske igrače, već i na krilne centre, biće teško. Borićemo se, uz pomoć naše sjajne publike pokušaćemo da pobjedimo. Vjerujem da će doći veliki broj ljudi da nas bodri."