SPREMA SE BOMBA!

AU! REAL I PSŽ UŽIVO PREGOVARAJU ZA MBAPEA: Španija bruji - Florentino sprema ponudu, Francuzi hoće 200.000.000€!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Iz Španije informacije stižu iz minuta u minut povodom mogućeg "bombastičnog" transfera Kilijana Mbapea.

Izvor: Profimedia

Da li se bliži kraj transfer sage? Španija bruji - Real Madrid i Pari Sen Žermen pregovaraju o transferu Kilijana Mbapea posle njegove sjajne partije u nedelju uveče.

Kraj avgusta samo što nije došao, a Real i dalje pokušava da dovede sjajnog Francuza iz Pariza. Pregovori dva kluba počeli su u ponedeljak, tvrde španski mediji!

Tamošnja "Marka" uživo iz minuta u minut donosi nove informacije o mogućem prelasku Mbapea sa "Parka prinčeva" na "Santijago Bernabeu". I Madriđani su sada sve uvereniji da će uspeti da ubede PSŽ da im prodaju jednu od njihovih najvećih zvezdi! Ovako stoje stvari:

PSŽ je odbio ponudu Reala vrednu 170.000.000 evra plus 10.000.000 u bonusima za igrača kojem ugovor ističe za 10 meseci, ali Florentino Perez i njegova svita ne odustaju.

"Marka" je u ponedeljak u 14.35 zabeležila da su PSŽ i Real otvorili pregovore o Mbapeu i da to izaziva optimizam u redovima španskog kluba. Očigledno da bi PSŽ po nekim uslovima ipak pustio Mbapea da ode.

Izvor: Profimedia

Real je poslao dve zvanične ponude koje su odbijene, a sada se ćeka treća. Navodno, Parižani neće da pregovaraju za manje od 200.000.000 evra, koliko cene prodaju igrača koji bi ako ostane u Francuskoj, sledećeg leta mogao da ode kao slobodan igrač.

"Marka" piše da dva kluba pregovaraju putem mejla, a čak se i legendarni vozač Formule 1 Fernando Alonso, veliki navijač Real Madrida, uključio preko Instagrama iz Pariza i poručio "Tu smo, da vdimo kako će se ovo oko Kilijana završiti".

Očigledno i on navija da dođe do posla, a kako su Real i PSŽ i dalje u pregovorima, moguće je da do dogovora uskoro i dođe!