Fudbal

Nemanja Radonjić i Crvena zvezda - opet se kuva! Ovo je uslov da se ljubimac Delija vrati na Marakanu

Crvena zvezda bi mogla da vrati iz Torina krilnog napadača za Ligu šampiona

Izvor: MN Press

Nemanja Radonjić mogao bi da se vrati u Crvenu zvezdu u slučaju da se crveno-bijeli rastanu sa krilnim napadačem Pumom, objavio je "Sport klub". Reprezentativac Paname ima ponudu da se ekspresno rastane sa Crvenom zvezdom, poslije samo dva mjeseca i pet odigranih utakmica. Ako bude otišao u Sjevernu Ameriku, Zvezda bi dobila novac koji je izdvojila za njega na početku leta (dva miliona evra), a onda bi se okrenula još jednom pokušaju da se dogovori sa Radonjićem.

Krilni napadač i dugogodišnji reprezentativac Srbije, koji nije bio dio tima na Evropskom prvenstvu, i dalje je ugovorom vezan za Torino, mada u Italiji na njega više ne računaju, niti on planira da se vrati među "bikove". Iako je početkom ljeta bilo nagovještaja da će se vratiti, to se tada nije dogodilo, a sada bi crveno-bijeli mogli da ga dobiju uz "revidirane" finansijske uslove Torina.

Sa druge strane, Radonjiću je Zvezda prije dva mjeseca nudila milionsku platu, a vjerovatno su i sada isti uslovi, otkriva isti izvor.
Nemanja Radonjić otišao je iz Crvene zvezde prije tačno šest godina, nakon što su crveno-bijeli prvi put izborili plasman u Ligu šampiona. Umjesto u eliti sa crveno-bijelima, nastupao je u nastavku te sezone za Olimpik Marsej, a potom je često mijenjao timove jer je igrao i za Hertu, Benfiku, Torino i Majorku. Ovog lejta bi ponovo mogao da obuče crveno-bijelo i da u tom dresu nastupi u najjačoj konkurenciji.