Fudbal

"Sve nam je jasno" Aleksandar Stanojević se oglasio iz Švajcarske

Autor Mladen Šolak

Partizanov trener poslao poruku javnosti pred revanš kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana

Izvor: YouTube/ FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana u Tunu se spremaju za meč protiv Lugana, u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (četvrtak, 20.30). Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević kratko se oglasio iz Švajcarske.

"Imamo negativan rezultat iz prve utakmice i naravno nadu da možemo da idemo dalje jer je aktivan rezultat. Spremamo se tako, pokušavamo da uradimo nešto. Svi su zdravi, Saldanja je juče počeo da trenira i on je u konkurenciji za tim. Sve nam je jasno, svi znamo šta treba da uradimo i tako se i spremamo", kazao je Aleksandar Stanojević.

Crno-bijeli su u prvom meču, na svom terenu, izgubili minimalnim rezultatom 0:1 od Lugana, a u revanšu će tražiti pobedu i plasman u plej-of, u kojem Bešiktaš čeka pobjednika ovog dvomeča. Ko izgubi, igraće u plej-ofu za Konferencijsku ligu protiv Silkeborga ili Genta. Prva utakmica tog dvomeča završena je remijem 2:2 u Danskoj, a revanš je zakazan za četvrtak u 20.30 u Belgiji.

Partizan je ovog leta ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona u dvomeču protiv Dinamo Kijeva (2:6 i 0:3), a u četvrtak i u naredne dvije nedelje pokušaće da spriječi scenario iz prošle sezone, kada je eliminisan iz Evrope prije jeseni, u plej-ofu za Konferencijsku ligu protiv Nordsjelanda.